طرز تهیه خورش سیر قیمه - آکا

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه طرز تهیه خورش سیر قیمه

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,قیمه با برگ سیر,سیر قیمه,سیر خورش,سیر,قیمه

آکاایران: طرز تهیه خورش سیر قیمه


قیمه سیر یا همان خورش قیمه با برگ سیر از غذاهای بسیار خوشمزه ایست که در طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد.این غذا به دلیل وجود برگ سیر عطر فوق العاده خوشایندی دارد.برگ سیر پخته نقش کاهش دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته های خون جلوگیری خواهد کرد.
بنا به گزارش آکاایران : ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و سپس پیاز را نگین خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم .مرغ ها را به قطعات ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.برگ سیر های تازه را شسته و خرد میکنیم و به مرغ اضافه کرده و ادویه را هم می افزاییم.رب و زعفران را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه کرده و هم میزنیم.حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را کم میکنیم تا حسابی جا بیفتد.

نکات:
1)بهتر است با این خورش برنج کته استفاده شود.
2)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
3)در صورت تمایل کمی هم ابغوره به خورش اضافه کنید.
4)بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج است که اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.
نوش جان
برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "طرز تهیه خورش سیر قیمه - آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات