روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت -آکا

1395/03/30

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا ,روش تهیه کوفته,کوفته,درست کردن کوفته,[categoriy] روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت

روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت -آکاروش تهیه کوفته,کوفته,درست کردن کوفته,آموزش تهیه کوفته,روش تهیه کوفته,طرز تهیه کوفته,کوفته برای افطار,غذای مخصوص افطار,وعده افطار

آکاایران: روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت

آکاایران: روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت ,روش تهیه کوفته,کوفته,درست کردن کوفته,[categoriy] روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای کوفته

 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم آب ۱/۳ پیمانه  آرد نخودچی  ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد سبزی خرد شده (پیازچه و تره) ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد آلو خورشی ۱۵۰ گرم نمک و زردچوبه به میزان لازم روغن مایع به مقدار کافی شکر ۱/۳ پیمانه سرکه ۱/۳ پیمانه

به گزارش آکاایران: طرز تهیه کوفته
گوشت چرخ شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. کمی آب هم اضافه کنید تا عملیات مخلوط کردن راحت تر انجام شود.

سبزی های خرد شده را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با نمک و زردچوبه مزه دار کنید. کمی که مواد را با هم مخلوط کردید، تخم مرغ ها را شکسته، به آنها بیفزایید و مواد را با دست خوب ورز دهید.

بعد از اینکه چسبندگی مایه کوفته به میزان مورد نظر رسید، به اندازه یک نارنگی از مایه را برداشته و در کف دست به شکل گلوله درآورید. حالا یک عدد آلو برداشته و با فشار انگشت در مرکز کوفته قرار دهید و بعد دوباره کوفته را جمع کرده و به صورت یک توپ شکل دهید.

همه مواد کوفته را به همین صورت به شکل توپ های کوچک با مغز آلو آماده کرده و در یک سینی بچینید و کناری بگذارید. در یک تابه هم مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، کوفته ها را در روغن داغ خوب سرخ کنید.

کوفته های سرخ شده را از روغن درآورده روی یک دستمال یا یک صافی بگذارید تا روغن های اضافی آنها گرفته شود. حالا موقع درست کردن سس کوفته هاست. در یک کاسه کوچک مقداری سرکه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

در یک قابلمه یا تابه گود بزرگ کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را در آن ریخته، سرخ کنید. در آخر کمی زردچوبه هم اضافه کنید. سپس محلول سرکه و شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و کم کم به پیاز داغ اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.

وقتی سس جوشید، حرارت را کم کرده و کوفته ها را به آرامی و یکی یکی به سس اضافه کنید. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا کوفته ها بپزند و سس غلیظ شود. در صورت تمایل برای مزه دار شدن سس کوفته ها، چند آلو در سس در حال جوشیدن بیندازید.

آکا ایران

روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت
برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "روش تهیه کوفته خوشمزه و متفاوت -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

تبلیغات