آشنایی با انواع پنیر -آکا

سلامت آکا ایران
,سلامت،سلامت و تغذیه سالم،تغذیه و خواص مواد،تغذیه،تغذیه سالم،آشپزی،آشنایی با انواع پنیر،انواع پنیر و کاربرد آن ها،پنیر،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله سلامت،مجله آشپزی،آتا،آکا ایران,[categoriy] آشنایی با انواع پنیر

آشنایی با انواع پنیر -آکاسلامت،سلامت و تغذیه سالم،تغذیه و خواص مواد،تغذیه،تغذیه سالم،آشپزی،آشنایی با انواع پنیر،انواع پنیر و کاربرد آن ها،پنیر،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله سلامت،مجله آشپزی،آتا،آتا ایران

آکاایران: آشنایی با انواع پنیر



آشنایی با انواع پنیر:

پارمزان :
پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است

به گزارش آکاایران: پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد

و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد

موارد استفاده :

سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

چدار :

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند

و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است

چدار دارای چربی حدودا 48 % در ماده خشک است

و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار مهمولی دارد

گودا :

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی ان شهر کوچکی است به همین نام

در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود

گدا دارای 48 % چربی در ماده خشک است

موارد استفاده :

به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است

موتزارلا :

پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود

به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود

ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند

موارد استفاده :

چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود

ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است

بوترکیزه :

پنیر چرب المانیست که انواع 40 ، 50 و 60 % چرب ان تولید می شود

موارد استفاده :

به علت چربی زیاد وطعم خوب ان برای غذاهای داخل فر و رنده شده ان برای سالاد های سرد

و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است

فتا :
پنیری است که سالها در ایران تولید می شود اصل آن با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود

موارد استفاده :

ویژه سالاد و غذاهای سرد است.

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "آشنایی با انواع پنیر -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات