تعطیلی و رکود به صنعت مرغداری رسید/ نبود زنجیره تولید عامل زیان تولیدکنندگان / 40 درصد ظرفیت‌ها راکد است

95/03/30 - 13:29

شماره: 13950330000644

نسخه چاپيارسال به دوستان http://fna.ir/AQTZAK کپی

آدرس مورد نظر کپی شد

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های صنعت مرغداری درباره مشکلات ساختاری این صنعت مهم به عدم وجود سرمایه در گردش تولیدکنندگان مرغ اشاره کرد و گفت:‌ تولیدات این صنعت مازاد بر نیاز داخل بوده اما زنجیره تولید با چالش‌های اساسی روبه‌روست.

خبرگزاری فارس: تعطیلی و رکود به صنعت مرغداری رسید/ نبود زنجیره تولید عامل زیان تولیدکنندگان / 40 درصد ظرفیت‌ها راکد است

حمید فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌با اشاره به اینکه صنعت مرغداری کشور دچار مشکلات ساختاری شده است، اظهار داشت:‌ با وجود اینکه این صنعت به طور سنتی و با ساختارهای روز دنیا فاصله دارد، عدم چیدمان زنجیره تولید صنعت را با چالش‌های اساسی مواجه کرده است.

وی افزود: هم اکنون تولیدکنندگان به صورت سنتی و جزیره‌ای‌وار فعال هستند در حالی که در دنیا هلدینگ‌های بزرگی از ابتدای زنجیره تولید تا انتها به طور یکپارچه و منظم عملیات کاری را انجام می‌دهند.

فاضلی با بیان اینکه صنعت طیور با دیگر صنایع شرایط متفاوتی دارد،‌ گفت: سال‌های گذشته دولت‌ها به صورت رانتی یارانه به این  صنعت تزریق می‌کردند تا تولید گوشت در رفاه بماند، در حالی که برنامه‌ریزی صحیحی برای ایجاد نظام یکپارچه تولید وجود نداشت.  به عبارت دیگر در این صنعت نیازمند یک بانک اطلاعاتی دقیق از میزان تولید و مصرف هستیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های صنعت مرغداری، با اشاره به تولید مازاد مرغ نسبت به مصرف کشور گفت: هم اکنون عرضه و تقاضای کشور در تولید مرغ توازن ندارند و مردم به دلیل کاهش قدرت خرید به دیگر مواد غذایی ارزان‌تر بازار روی آورده‌اند و این موضوع با مازاد ذخیره‌سازی مرغ در کشور ارتباط مستقیم دارد.

وی گفت: علاوه بر این دولت نیز برای جلوگیری از ذخیره‌سازی مرغ اقدام به تزریق پول و خرید می‌کرد اما اکنون به دلیل کاهش منابع این امکان را ندارد و هم اکنون شاهد نوسانات شدید و مستمر در این خصوص هستیم.

فاضلی تأکید کرد: صنعت طیور ایران از امریکا و هلند وارد شده است و یک صنعت وارداتی است در حالیکه طبق ساختارها و زنجیره تولید آنها روند تولید در ایران رعایت نمی‌شود؛‌ بنابر این از میزان تولید و مصرف در کشور آمار دقیقی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تولید در این صنعت در ایران باید به سمت مرغ‌هایی با وزن یک تا 1.5 کیلو برود، گفت: این موضوع رعایت نمی‌شود و به صورت جزیره‌ای هر تولیدکننده برای خود اقدام به تولید می‌کند؛ با این حال 30 تا 40 درصد ظرفیت تولیدی به دلیل عدم وجود تقاضا راکد است و تولیدکنندگان حاضر هستند با زیان محصولات خود را بفروشند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/AQTZAK

اخبارمرتبط :

95/03/30 - 12:42

95/03/30 - 12:26

95/03/29 - 12:04


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات