چگونه سوپ جو با شیر درست کنیم -آکا

آکاایران: چگونه سوپ جو با شیر درست کنیم

به گزارش آکاایران: سوپ جو با شیر یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سوپ هاست که برای زمستان هم بسیار مناسب است. چرا که یکی از سوپ های مجلسی فرهنگ ما به حساب می آید. البته برای پخت این سوپ دستورهای متفاوتی وجود دارد که ما در این چگونه طرز پخت شکل مجلسی آن را آموزش می دهیم.

مواد لازم

آرد      یک دوم پیمانه

جو پوست کنده یک لیوان

شیر     نیم لیتر

شیر     یک لیتر

خامه    ۲ قاشق غذاخوری

آرد      ۲ قاشق غذاخوری

خامه    ۵۰ گرم

کره      ۵۰ گرم

آب مرغ          به میزان لازم

هویج    ۳ عدد

جعفری خرد شده         به میزان لازم

توجه داشته باشید که میزان جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. بر همین اساس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید. اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند.

بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه استیل یا سرامیکی بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید.

اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.

استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند.

هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.

اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است.

ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه به سس اضافه کنید. توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.

زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.

جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.

نکات و هشدارها

سوپ جو را می توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت پخت اما باید بدانید که آب قلم گوساله بسیار طعم بهتری به سوپ می دهد.

توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "چگونه سوپ جو با شیر درست کنیم -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات