روش تهیه ترشی بادنجان کبابی -آکا

,[categoriy] روش تهیه ترشی بادنجان کبابی

روش تهیه ترشی بادنجان کبابی -آکاروش تهیه ترشی بادنجان کبابی -آکا

آکاایران: روش تهیه ترشی بادنجان کبابی

آکاایران: بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

مواد لازم :

هویج: ۲۰۰ گرم

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند: پنج عدد

گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه :

_ بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم. _ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

به گزارش آکاایران: _ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "روش تهیه ترشی بادنجان کبابی -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات