هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند -آکا

1395/03/29

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

آکاایران: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می گردد.

,[categoriy] هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند

هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند -آکاهشدارهایی برای پخت جگر گوسفند -آکا

آکاایران: هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند

به گزارش آکاایران:

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بعضی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار می باشند و این دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.وی افزود: جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین بر خوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین سبب در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می گردد.وی اظهار داشت: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می گردد.وی تصریح کرد: هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف بسیار به اضافه وزن دچار می گردد.وی خاطر نشان کرد: از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که سبب افزایش چربی خون می گردد و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود.

سایت ممتاز|خبر ممتاز

هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند
برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات