طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها -آکا

آکاایران: طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها  

در بین ما ایرانیان پخت انواع غذاها رایج است و به درستی باید گفت تمام غذاهایی که درست می شود بسیار لذیذ و فوق العاده هستند. هم غذاهایی که با گوشت درست می شوند و هم غذاهایی که بدون گوشته تهیه می شوند خوشمزه هستند. در بین این انواعِ بسیار غذاهای ایرانی، کباب از طرفداران زیادی برخوردار است؛ باید گفت که کباب هم در انواع مختلف و البته به شیوه های مختلف طبخ می شود.

به گزارش آکاایران: مجله آکا ایران:  از انواع کباب ها می توان به کباب کوبید، کباب برگ، جوجه کباب و… اشاره کرد که هم با برنج و هم بدون برنج سرو می شوند. گاهی در تهیه همین نوع کباب ها مواد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد مثلاً برخی در کباب کوبیده زعفران و برخی جعفری خورد شده هم می ریزند و برخی فقط با گوشت خالی درست می کنند. جوجه کباب هم به همین صورت است و گاهی با گوشت مرغ کباب کوبیده هم تهیه می کنند که بسیار خوشمزه و لذیذ است.

در نقاط مختلف ایران نیز انواع متفاوتی از کباب درست می شود. ما در این مطلب از پورتال رنگی به استان گیلان رفته ایم و آموزش نوعی کباب به نام کباب ترش را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم شما هم در منزل این نوع کباب را درست کنید و در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

,آموزش پخت غذاهای ارزان,طرز تهیه غذا های ارزان,طرز تهیه غذاهای شمالی همراه با عکس,[categoriy] طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها

طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها -آکاآموزش پخت غذاهای ارزان,طرز تهیه غذا های ارزان,طرز تهیه غذاهای شمالی همراه با عکس,طرز تهیه کباب ترش +عکس,طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها,کباب ترش یک نوع غذای گیلانی,آشپزی

آکاایران: طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها

آموزش درست کردن کباب ترش یک نوع غذای گیلانی

همانطور که پیشتر گفتیم کباب ترش یکی از کبابهای محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.

مواد لازم  برای تهیه کباب ترش برای ۳ نفر

۴۰۰ گرم گوشت راسته گوساله یا گوسفند
۲ ق س سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا)
۲ /۱ پیمانه رب انار
۱ عدد درشت پیاز
۱۰۰ گرم گردوی چرخ شده
سیر چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زیتون به مقدار لازم

طرزتهیه کباب ترش گیلانی:

۱٫ سیر ها را ریز خرد کنید. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.

۲٫ بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.

,آموزش پخت غذاهای ارزان,طرز تهیه غذا های ارزان,طرز تهیه غذاهای شمالی همراه با عکس,[categoriy] طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها نوعی دیگر از روش تهیه کباب ترش

– همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.

– برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.

– اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.

فوت و فن تهیه کباب ترش

– برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.

– گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.

پورتال رنگی _ دستور تهیه کباب ترش به روش گیلانی ها

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "طرز تهیه کباب ترش غذای ویژه شمالی ها -آکا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات